Mot solen

28524-1072
Längst upp från vänster: En av hotellts pooler, i bild syns även hotellets lilla ö, där det går att äta middag. Dubbelrummen ser inbjudande ut. Hotellfasaden by night. Hurghadas strand. Hotellets lobby.
Bilder från Marriott.com samt Apollo.se

Jag och T har länge pratat om att åka iväg på en trevlig semester. Förra sommaren, hur härlig den än var, bjöd ju inte på så många solstrålar. Därför bestämde vi oss för att det var en solsemester vi var ute efter. En semester där vi kunde koppla av och hämta andan efter höstens upplevelser. I helgen skred vi till verket och bokade en plats i solen. Valet föll på härliga Mariott Beach Resort i Hurghada, Egypten. Hoteller ser verkligen urhärligt ut, fina rum och vackra omgivningar. Det finns två pooler och ligger precis på stranden. Här ska vi nog kunna koppla av. Maja följer ju förstås med. Hotellet är barnvänligt och erbjuder både spjälsäng och barnpassning (även om lillan är lite liten för att ta del av den servicen). Vi åker i slutet av april och blir borta i två veckor.

Jag och T var i Egypten för några år sedan, då i Sharm El Sheik. Vi gillade landet. Det var ett behagligt klimat, god mat och väldigt plånboksvänligt.

23 tankar på “Mot solen”

 1. Åh gud vad härligt för er, jag är sååå avis här kan jag meddela. Förstår att du längtar till slutet av april nu då ;-)Ha det gott! Kram!

 2. Åh, vad härligt det ser ut! Jag är också riktigt sugen på att komma iväg lite nu! Jag och min syster var en vecka i Hurghada för några år sedan och det var riktigt mysigt. Härliga stränder och skön avkoppling. Underbart!

 3. Verkligen underbart att komma iväg! Sol behöver man verklgen efter den sommaren vi hade plus vinterns regn. Trevlig resa, även om det är ett tag kvar men tiden går fort!

 4. Gud så härligt att åka iväg till solen. Vi är också sugna men våran lillkille är lite liten än så vi får vänta tills hösten istället. Så får vi se då om vi kommer iväg då.Verkligen ett jättefint hotell!!

 5. När Maja blivit något år äldre så kan jag VARMT rekomendera Alanya i Turkiet fast den lilla staden som hotellet green garden
  ligger i heter Oba. Oba har ett eget litet köpcentrum inte alls långt från hotellet, sen kan man da bussen för typ 5 kronor och åka in till Alanya om man vill ha lite mer affärer. sen finns det ju en uppskö av restauranger mes SUPERGOD mat.KRAM PÅ ER! 🙂

 6. Har Precis kommit tillbaka fr Hurghada, och vi hade planer på att fr början bo på Mariott men av ngn dum anledning så bokades det om i slutändan. Vi var där och kikade och ångrade oss bittert, vårt var fint oxå, men det var mkt finare!! Vi hade det lite kallt skall jag säga men lite bruna blev vi allt… ska nog tom be dig handla en grej åt mig om du har lust… Hör av dig om ni behöver mer up to date tips! Puss på er

 7. Anna 1: Förstår det, hehe… det är urkul att ha något att se fram emot.Anna 2: Vad bra att du gillade Hurgada, jag ser fram emot resan.Anna 3: Alltid kul att ge gästerna något.Majsan: Ja, se till att komma iväg. Det gäller ju att passa på att åka när de små är under 2, så mkt billigare då!Fröken Isakson: Jag tror att det blir toppen!Sofia: Tack tack!Hanna: Eller hur? :)Tina: Åk! Ja, hotellet ser verkligen toppen ut.Anonym: Tack för restipset!Carolina: Hoppas ni kommer iväg!En mölnbobos liv: Lägg till ett par tusenlappar till så får du värstinghotellet :)Kristin: Verkligen! Känner att vi behöver hämta andan något, hela familjen.Tess: Absolut inte. Trevligt att grunda brännan i maj, för att sedan vara ledig heeela sommaren… pepparkakevarning!Storasyster Thanning: Åh, vad bra. Vill garanterat ha tips! Och det är klart jag hjälper dig med beställning!

 8. tack för i dag!!!!!! jättetrevligt. den mesta motion man fått på länge, den där uppförsbacken 😉 lär ha träningsvärk i morn…vi får göra om det snart igen!Kram på er!!!

 9. Anna: Låter klokt. Maja kommer ju att fylla sju månader i Egypten. Tror att det är en bra tid att åka.Viktoria: Jag ser fram emot det sååå mycket.Vickantikkan: Tack själva. Känner mig så fräsch i kroppen. Vi hänger gärna med på fler turer.

 10. Åh vad kul att läsa, vi sitter nämligen nu o planerar en höstresa till just Hurghada! Hittade ett fint ”all inclusive” hotell som var barnvänligt o fint, ska bli kul att läsa sen när ni varit där, då kanske du har lite tips? Ha en UNDERBAR resa, det är ju ganska snart! Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.