Sjukis

Stackars lilla älsklingen har åkt på sin första förkylning. Hon är supersnorig och lite hängig. Just nu sover hon i min famn och jag bloggar med hjälp av pekfingervalsen…

Publicerat i Maja:

12 tankar på “Sjukis”

  1. usch vad jobbigt! Rut hade också sin första när hon var som maja ungefär. Mitt bästa tips är att ladda upp med flytande alvedon(supparna är omöjliga även om de kanske är bättre) och näsdroppar.

  2. Haha vad man kan tycka olika! Jag tycker att den flytande alvedonen är supersvår, medan supparna är jättebra =)Har ni en näs-Frida? Annars är det något jag verkligen kan rekommendera!Krya på er!

  3. Tack föe alla krya-på-dig-hälsningar, det verkar ha hjälpt för Maja mår mycket bättre. Inte alls lika snorig idag.Vi har näsfrida – men den var ju urläskig! Kändes som om man höll på suga ur hela hjärnan.Suppar, vad är det? Inte sotolpiller va, för det vågasr jag inte använda!

  4. Jo precis stolpiller. Verkar som jag har varit lite hönsig, de andra har ju lyckats. Men Rut smaskar i sig den flytande så för mig som är lite mesig var det ju bättre ur den synpunkten!

  5. Jo, stolpiller… det är det enda som fungerar sedan Wilmer har fått en egen vilja på ett annat sätt.Näsfridan var jag skeptisk till också, men den är räddningen.Har du tagit koksaltlösning innan, sen väntat en liten stund och sedan sugit? Då känns det inte lika läskigt! Det sitter ju ett motstånd i grejen, så man behöver inte vara rädd att suga ut hjärnan 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.