Flitiga fredag

Idag har jag o Maja varit riktigt duktiga på varsit sätt. Jag har varit duktig och gått promenad, städat och handlat mat. Maja har varit snäll nog och sysselsatt sig med Pippdockan hon fick av farmfor i julklapp i sin babysitter. Hon har suttit där mest hela tiden o snackat med pippi och flinat åt mig.Snart ska vi glida ner i soffan och ta helg. Så skönt.

Veckan har i övrigt rusat iväg (därav frånvaron här på bloggen). Vi har fikat med en massa mammor. Vi var cirka 15 stycken med 3-4 månaders bebisar. Vilken syn! Maja tyckte det var konstigt att träffa så många bebisar, hon har ju knappt träffat andra barn, så hon blev lite blyg. Gumman! Vi ska ta o socialträna henne.

Nä, nu kallar sessan, gotta go.

7 tankar på “Flitiga fredag”

  1. Hej, kikar in i din fina blogg. Vad mysigt det låter, vi var också ett bebisgäng när Alicia var liten, nu har alla börjat jobba igen när jag fick nästa barn. 🙁

  2. Rebecca: Trist att alla jobbar 🙂 Kan du inte fixa en ny med den här bebisen?Jessica: Ja, vi ska faktiskt börja med öf ganska snart. Har hittat en annan mamma å gå med. Spännande med nya saker!

  3. Jag tog min lillatjej på babymassag i veckan och hon var likadan. Hon låg och såg mest förskräckt ut när hon hörde och såg alla andra bebisar 🙂 Men hon är ju van att vara ensam bebis i sällskapet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.