Äventyr

Igår var jag o Maja ute på äventyr. Morgonen började klockan sju, något tidigt tyckte vi, eftersom vi är vana att sova till minst nio. Vi skulle iväg och skriva på papper om faderskap (ett måste för alla nyblivna föräldrar som inte är gifta). Så nu är T officiellt Majas pappa och vi har gemensam vårdnad. Nu kan vi äntligen skicka in papper på Majas namn. Efter mötet på stadsdelsförvaltningen, där Maja charmade allihop med sin "flörtiga" blick och sina leenden, begav vi oss ut till Årsta. Via en latte på Gullmarsplan åkte vi för att hämta ut mina nya stövlar (visar bild senare). När vi varit på posten var klockan bara tio och jag kände verkligen inte för att åka hem. Som tur var var kära Janine hemma, så vi åkte och hälsade på henne. Där fick Maja testa en bumbo. Hon tyckte att den var sådär kul, hon förstod inte riktigt att hon skulle slappna av i benen.

Idag är vi ganska trötta, så vi ska bara vara hemma. Just nu går tvättmaskinen för fullt och dottern min ligger och flinar i sitt babygym. Har en massa samtal att ringa idag, så jag hoppas att Maja sover bra.

3 tankar på “Äventyr”

  1. Kul att ha en vän med ett lite äldre barn så ni kan testa alla saker man ”måste” ha vartefter tiden går och barnet blir större. Ni slipper köpa grisen i säcken =)Provsitta barnstol – chekProvsitta bumbo – chekHoppas ni har en toppentisdag!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.