Ruggig lördag

Det ser minst sagt burrigt ut utomhus idag. Ska snart iväg till svärfar för lite klappar och middag. Har haft några timmar för mig själv såhär på lördagen. Vad jag har gjort? Städat, vikt tvätt och bäddat. Hm, inte så roligt. Jag börjar bli en tråkmama. Inge bra, får se till att styra upp. Nu är allt fint dock (T började att städa och jag avslutade), så resten av helgen ska vi bara njuta.

image1066
♥Marinblå klänning, LOGG/H&M
♥Ljungrosa kofta i siden/cashmere, Vera/Åhlens
♥Svarta leggings, Divided/H&M
♥Svarta skinnstövlar, Scorett
♥Bayswater i oak, Mulberry

Hur får man lagom stora bilder, mina blir så enorma? Har försökt allt, men jag förstår inte hur man gör. Har du något knep?

8 tankar på “Ruggig lördag”

  1. Tja tråkmamma! Jag har det perfekta uppdraget för dig ;). Följa med mig på inspirationsrunda på torsdag em? Måste hitta lite grejer till ett frilansjobb jag håller på med

  2. när du laddar upp bilden, gör du det i samband med inlägget då? för då kan man inte ändra storleken på bilden. men om du väljer skapa bild istället för skapa inlägg, så kan du ladda upp bilden i olika storleker (pixlar) svårt att förklara så här, men testa! (om det nu inte är nått annat fel)kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.