Fredag morgon

Jag och Maja har nästan precis klivit upp. Lillsessan fick nämligen för sig att hon absolut inte ville sova igår kväll. Till mamma och pappas stora förtret, vi var nämligen hur trötta som helst. Efter massor av mat och ny blöja slocknade hon tillslut någon gång efter tolv.

Idag ska vi ut på en liten utflykt till Årsta. Jag har nämligen beställt ett par stövlar som lyckats komma till företagspaketutlämningen. I vanliga fall brukar jag kunna hämta ut paket nere i centrum. Jag vet inte vad som blev tokigt den här gången.

Och det är ju fredag, så lite choklad och en ny tidning ska jag se till att få med mig hem. Är jättesugen på Family Living, det var länge sedan jag läste den. Ikväll blir det På spåret och god mat. Sedan är det helg, så himla skönt. Den här helgen bjuder på en något försenad minijul hos svärfar, ska städa ur julen och sedan ska vi börja plannera inför Majas dop. En toppenhelg blir det nog.

1 tanke på “Fredag morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.