Testar nya saker

image1061

Igår fick Maja provsitta i en barnmatstol för första gången. Sessan blev något förvånad och satt tyst och tittade till ägarinnan (Janines dotter E) ville ha tillbaks stolen och helt sonika började stortjuta. Då blev Maja vettskrämnd och började gråta. Men innan dess hade jag hunnit ta en bild.

Publicerat i Maja:

21 tankar på “Testar nya saker”

  1. Jag håller med ovanstående, hon är jättefin!Viggo fick en stokkestol i julklapp som han har fått provsitta några gånger. Han blir lika lycklig varje gång över att få sitta i sin egen stol =)

  2. Hon e ju för go! Var toppen att träffa er igår! O kläderna passade som handen i handsken!! 🙂 TACK! Kom som en skänk från ovan!! Ska börja fila på byxorna i veckan o kanske en liten överraskning till!! :-)Massa kramar!

  3. Stora tjejen!! Vad snabbt det går.. Snart sitter hon själv på golvet o leker.. Snart tar hon de första stegen och innan du vet ordet av står det ett par 43:or innanför dörren som inte tillhör din sambos! Hihi..Njut av tiden! Jag försöker göra det, varje sekund. Puss på dig!

  4. Det är en riktigt kul tid nu när det verkligen börjar hända nya saker hela tiden. Så söta strumpor, synd att det inte finns något motsvarande till pojkar.

  5. Nämen vilken stor tjej… Har inte haft tillgång till internet men när man bara tittar in ibland så ser man att hon växer, söting!

  6. Jag satt och kikade tillbaka lite i din blogg från det att du var gravid.. och så läste jag inlägget om att spå i graviditeten. Du skulle få en dotter som var nästan helt hårlös… tänk så fel det var då. Din lilla tös har ju hår för fullt, och det är verkligen det sötaste.Ha en bra helg!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.