Favoriter från 2007

image1058

2007 bjöd på ett utmanande år för mig, rent klädmässigt. Jag var ju gravid större delen av året och allt eftersom magen växte krymte garderoben. När jag tittar tillbaka för att summera mina personliga favoriter ur 2007 års garderob kan jag dock konstatera att jag finner en hel del guldkorn. Nu får ni ta del av mina tankar bakom mina outfits.

3 januari: Här var jag fortfarande ogravid. Jag var mitt uppe i min praktik på VeckoRevyn och viljan att hela tiden klä sig piffigt var stark. Sjalen på bild köpte jag på semesterresan till Mauritius. En underbar sjal med en fantastisk lyster. Jeansen är Ts, de är lappade med blommiga köksgardiner från Laura Ashley. Ursköna jeans. Stövlarna användes flitigt under vintern, kul med lite färg i vintermörkret.
Jeans (Ts), vitt ribbat linne (H&M), marinblå kofta (H&M), benvit sjal (Mauritius) samt röda stövlar (Din Sko).

3 maj: Första outfitbilden med den lilla magen. Det här var bilden som outade graviditeten här på bloggen. Jag var så stolt över min lilla mage, tyckte att den var urstor. Hihi, jag visste inte vad som väntade mig. Skorna är en riktigt favorit, gillar att jag kan ha en helsvart outfit och sedan färgchocka med dessa. De svara shortsen anvädes flitigt hela våren och sommaren, med en gummisnodd runt knappen så att magen fick plats. Koftan måste vara årets köp, ynka 198 kronor på H&M, jag har använt den jämt.
Svarta shorts (H&M), svarta strumpbyxor (H&M Mama), Svart t-shirt (H&M Mama), Svart kofta (H&M) samt randiga skor (Vagabond).

25 maj: En av mina favoritklänningar. "Kedjeklänningen" som jag kallar den är inköpt på H&M:s Trendavdelning sommaren 2006 och är mycket användbar. Jag kunde ha den nästan ända till slutet av graviditeten. Här har jag precis varit på vårlunch med VeckoRevyn på Lisa på Udden. Hade ätit trerätters och var proppmätt.
Marinblå klänning (H&M Trend), Svarta leggings (H&M), Marinblå kofta (H&M) samt guldiga ballerinas (Scorett).

30 juli: Ts födelsedag och jag börjar bli stooor. T-shirten, som var perfekt i somras; tuff, sval och skön, är en produkt av H&M:s sammarbete med några svenska illustratörer. Cassandra Rhodin har gjort min. Nu har garderoben börjat krympa avsevärt, men jag minns att jag kände mig urfin i den här outfiten.
Vit t-shirt (H&M Divided) samt svarta leggings (Gina Tricot).

20 augusti: Vi skulle på föräldrautbildning och jag kände mig cool för första gången på evigheter. Klänningen har jag knappt använt, men den gjorde sig perfekt till Ts jeans (som jag absolut inte kunde knäppa i midjan). Leopardballerinorna bodde jag praktiskt taget i de sista månaderna, de var de enda som passade. Det blev riktigt kallt om fötterna när jag gick över tiden och sommaren helt plötsligt blev höst.
Naturvit klänning/tunika (H&M Trend), Ts Jeans (&Demin/H&M) samt leopardballerinas från Din Sko.

1 september: Babyshoweroutfiten. Var så nöjd att jag kom i en klänning i stl 38. Kände mig urfin i detta och jag hade en fantastisk dag.
Naturvit klänning (H&M), naturvitt linne (Gina Tricot), Rosa kofta i marinoull (H&M), rosa sidenband som skärp samt pärlhalsband.

10 september: Jeanskjolen är nog det mammaplagg som jag använde absolut mest. Den var skön och passade perfekt under den något kyliga sommaren och den tidiga hösten. Här bär jag den med två gamla favoriter: "Ryssland"-sjalen och skinnjackan. I den här outfiten kände jag mig nästan som vanligt.
Jeanskjol (H&M Mama), vitt linne (H&M Mama), grått ribbat linne (H&M), Skinnjacka (H&M), svarta strumpbyxor (H&M Mama), Sjal (H&M) samt naturvita sneakers (Converse).

19 september: Bara en dag kvar till BF. Jag var på stan och fixade det sista inför lillans ankomst. Favoritjenaskjolen var på, ballerinorna likaså. Kände mig riktigt höstklädd i nyinköpt stickad väst.
Brun stickad väst (H&M Logg), grå kofta (H&M), grått linne (H&M Mama),  jeanskjol (H&M Mama), bruna ribbade strumpbyxor (H&M), leopardballerinas (Din Sko) samt brun väska (Wedins).

27 oktober: Lilla Maja kom för några veckor tidigare och det här var nog första gången jag började se min gamla kropp igen. Kom ihåg att hon sov länge den förmiddagen så jag fick möjlighet att klä på mig i lugn och ro. Jag hade även fått tag i ett par underbara skinnstövlar, hade letat länge efter de perfekta höststövlarna.
Rosa tunika (Gina tricot), svart amninngslinne (Lindex), svarta leggings (Gina Tricot), svart kofta (H&M) samt svarta stövlar (Scorett).

23 december: Riktigt julig outfit. Tröjan bloggade jag om i början på december. Och så kom T hem och hade köpte den till mig. Jag blev så glad. Kjolen var nyinköpt och det kändes kul att ha en lite klockad modell efter alla pennkjolar.
Svart tröja med paljettrosett (H&M Divided), svart klockad kjol (H&M), svarta strumpbyxor (H&M) samt svarta stövlar (Scorett).

1 tanke på “Favoriter från 2007”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.