Tidig morgon med BVC

Är uppe tidigt idag, vi ska till BVC. Maja ska vaccineras, jag tycker att det ska bli lite läskigt. Hon ska få två sprutor och jag är lite orolig för hur hon kommer att reagera.

Lillkickan blir för övrigt tre månader idag. Oj, det kändes som om vi kom hem från BB i förra veckan. Det är inte klokt hur mycket man lär sig på tre månader. När hon var alldeles ny var allt så skört. Jag hade ont. Hon var så liten och världen var så stor. Varenda dag var ett stort äventyr. Nu börjar man komma in i livet som småbarnsförälder. Jag kan tyda hennes eventuella skrikande. Just nu finns det tre, ett "segt", det betyder att hon är jättetrött. Ett illvrål, då har hon tråkigt och vill inte sitta i babysittern, ligga i babygymmet eller ligga själv överhuvudtaget. Det tredje är något mittemellan, och då är hon hungrig. Maja är "med" hela tiden. Tittar och tittar. Hon ler åt oss ofta. Helst när pappa busar med henne på morgonen. Hennes nacke har blivit stadig, Hon gillar att stå i knät eller sitta i någons famn så att hon får se vad som häder. Hon "pratar" (jollrar) väldigt mycket. Hon har så mycket att berätta. Det är otroligt häftigt att få följa hennes utveckling.

Uppdate: Det gick strålande hos BVC. Maja var jätteduktig, hon grät lite vid andra sprutan, men snart var det glömt. Sedan var hon precis som vanligt. Så skönt!

Publicerat i Maja:

4 tankar på “Tidig morgon med BVC”

  1. Hon är verkligen ljuvligt söt din dotter. Jag håller med om att tiden går galet fort, min fyller snart 1 år och jag tycker också att det känns som om vi nyss kom hem med henne från bb. Hur livet var innan bäbis minns jag bara svagt… Ha en jätteskön helg.

  2. Hon är ju för söt, lilla Maja. Vad härligt det låter =). Felix är nu ca 2 månader och börjar vara med allt mer. Det är ju för härligt. Som sagt, det tar lite tid innan man kommer in i småbarnsföräldralunket =).

  3. Camilla: Ja, vad gjorde man innan bebisarna? Trevlig helg!Maria: Vad bra att det gick så bra för Viggo. Det gick utmärkt för Maja med. Hon grät lite vid andra sprutan, men hon glömde det snart igen. Nu, 3 timmar senare, är hon precis som vanligt.Fröken Isakson: Oh, är Felix redan två månader? Jag tror att det blir lite lättare sen när det blir varmare också. Vårpromenader känns ju lite mer lockande än snöstormspromenader 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.