Lugna dagar

image1057

Gullungen är något skeptisk, men hon  låg alldeles tyst och bara tittade på oss en lång stund. Iklädd julklappsläder från mamma. H&M:s serie med randiga och enfärgade sparkbyxor och omlottbodies i tvåpack har varit favoriter än så länge. Maja har hur många som helst i ljusgult, rosa, vitt och ljusgrönt. De finns i stl 44-62, så nu är det sista omgången som går. Snart är hon för stor.

Det är stiltje här på bloggen såhär i början av året. Hela familjen är ledig, så vi umgås och myser mest hela tiden. Men snart är det vardag igen och då kommer bloggen att vara igång som vanligt. Bjuder på ett foto av favorit-Maja när hon övar nacken. Hon har blivit så stark och stabil. Igår vände hon sig två gånger helt på egen hand. Imorgon blir hon tre månader, det är inte klokt vad tiden flyger iväg.

Publicerat i Maja:

10 tankar på “Lugna dagar”

  1. Åhh, hon är så go! Lilla hjärtat. Klart ni ska mysa, passa på att njuta, det gör vi! Hela tiden. M börjar också jobba på måndag, men ska hoppa in en liten stund i morgon, då passar vi på att gå till Öppna förskolan, sedan är det helg igen! :-)Kram på er!

  2. Så roligt att du är tillbaka och bloggar igen! Har saknat inläggen och alla bilder på lilltjejen :)Bloggtorkan runt helgerna är dock ganska stor hos de flesta 🙂

  3. Sanna, Angel o Emelie: Tack för era fina kommentarer!Anna: Gör det, mkt bra köp. Särskillt byxorna.Sofia S: Låter som om ni har det mysigt. Jag har inte varit på ÖF ännu, men tänkte ta mig dit nu i januari.Maria: Maja gilade inte det heller, men rätt vad det var så kunde hon ligga sådär jättelänge utan att gnälla.Sofia: Ja många passar nog på att umgås extra mycket med nära o kära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.