Den bästa julklappen

image1056

Jag fick den mest underbara julklapp av min älskade T, som även var en såkallad "pushgift". Jag fick en Batswater i Oak från Mulberry. Min absoluta drömväska som jag velat ha så oerhöt länge. Jag har trånat och längtat, men inte haft råd.. Nu är den min och jag är så lycklig.

10 tankar på “Den bästa julklappen”

  1. Super fin, förstår att du är glad!:) Men vad är sk ”pushgift”? Själv hade jag faktiskt gissat på att det skulle vara en julklapp av det mindre och rundare slaget!;) Gott nytt år vännen och hälsa familjen!Kram Sophie♥www.sophisticatedsophie.se

  2. Sophie: Pushgift skulle kunna översättas till krystpresent, inte lika glammigt. Alltså en gåva man ger till varandra när man fött barn. T fick manchettknappar av mig. Gott nytt år!

  3. Oj,underbart.Men pushgift har jag aldrig hört talas om men varje dag lär man sig nåt nytt samt att när d väl är dags kan man ju utnyttja det *s*

  4. Den är ju så snygg! Och självklart ska mamsen ha en pushgift. Fick titanörhängen av J o han
    fick faktiskt också – personliga Nike’s. Det är ju faktisk lika kul att ge bort presenter. Nästan… ;-)Gott nytt år!

  5. Pushgift? Aldrig hört, men verkar vara en god idé 😉 är det försent att börja prata om det nu… 11 veckor efter pushandet?! Väskan är gudomligt snygg i vilket fall! Gott nytt år!

  6. Angel: Du får verkligen se till att utnyttja dina nya kunskaper när det väl är dags för dig :)Jessica: Of course är det ett amerikanskt påfund. Men min mamma berättade att när hon var Au Pair i Paris på sent 70-tal fick madame i familjen push-gifts när hon födde barn. Vid första babyn fick hon en fin ring med briljanter, vid andra barnet en bil och vid tredje en päls.VeraP: Vilka härliga presenter ni gav varandra!Matilda: Haha, förstår det :)Majsan: Något måste man ju ha för allt slit, förutom bebibsen då förstås… Vet inte om du kan begära det, men du kanske kan få en prisent när lillen fyller ett?

  7. Lyckliga dig! Nog i många tjejers drömmar att få äga en Mulberry. Själv har jag siktat in mig på en Ledbury – Bayswaterns lillasyster! Bara att skaffa barn då antar jag så kanske man får en 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.