Rörig fredag

Härhemma är det lite rörigt. Maja är orolig, jag tror hon saknar att ha en massa folk omkring sig. Nu är vi bara vi. Hon vaknade minst en gång i timmen mellan 03.00 och 08.00. Idag har hon skrikit otröstligt. Nåja, man får ha sådana dagar, men de är inte särskillt roliga. Jag längtar tills T kommer hem från jobbet så att vi kan mysa hela familjen. Till helgen tänkte jag berätta om den undebara julklapp jag fick av T. Alldeles för mycket, men jag blev så glad för det är något som jag trånat efter sååå länge. Nu ska jag försöka få något gjort, äta något och bädda sängen innan Maja vaknar.

4 tankar på “Rörig fredag”

  1. För jag funderar på om jag ska köpa en kronan vagn sen när jag har gått så långt i graviditeten, enda jobbiga är att då måste jag åka till täby för den säljs inte här i Gävle, och jag vill inte beställa på nätet förrens jag har provkört den

  2. Hej vännen! Tack tusen för det otroligt fina julkortet, Maja är ju så söt! Supergulligt att du skickade ett till oss! Stor kram till er alla! Jesper hälsar och tackar

  3. Viggo blev också väldigt orolig efter att ha haft mycket folk omkring sig i ett par dagar, jag tror nästan att han blev lite överstimulerad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.