Mellandagsreashopping

Har just kommit hem med lite smått och gott. Är riktigt nöjd med dagens shopping, basplagg i bra kvalité. Bland annat en ursöt kofta i 45% siden och 55% kashmir iljungrosa. Visar bilder lite senare, har Maja i knät så jag kan inte plåta…

5 tankar på “Mellandagsreashopping”

  1. Jag gjorde ett försök till mellandagsfynda men orkade inte. Får se om jag har ny energi imorgon… överfyllda affärer och kläder huller om buller är inte min grej 🙂

  2. Sanna: Abslout, speciellt när det är halva priset :)Jessica: Vi var i sickla, och var där till tio, då var det lugnt o skönt. Vi var färdigshoppade när värsta ruschen började.Anette: Vi är mycket nöjda med Kronan. Den är toppenbra på en miljard olika sätt, lättkörd, stadig, funktionell o snygg. Den är ju dock inte lika lätt att vända som en vagn med vridbara hjul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.