Skinkoutfit

Alldeles strax ska vi iväg till ett par kompisar till familjen som bor lite längre ned på Mamma och Pappas gata. Varje år provsmakar vi skinkan så här kvällen före julafton. Varannat år är vi hos mina föräldrar och varannat år hos dem. Det hela började med att Pappa och syster skulle gå runt i området och lämna julblommor till vänner o bekanta. När de kom till den här familjen blev de erbjudna en skinksmörgås och en nubbe (inte syster då förstås). Många nubbar senare kom de hem till mig o Mamma som var något trötta efter allt julstök. "Nästa år vill jag också smaka skinka", suckade Mamma och på den vägen är det. Iår är det säkert sjunde året. För både Maja och T är det premiär.

♥ Svart vippig kjol, H&M
♥ Svart tröja med paljettrosett, H&M Divided
♥ Svarta ullstrumpbyxor, H&M
♥ Svarta skinnstövlar, Scorett

6 tankar på “Skinkoutfit”

  1. God Jul och Gott nytt år! Din outfit du har på dig är identisk med det jag har planerat att ha på mig idag! 🙂 Hoppas ni får en bra dag! Och er lilla Maja är underbart söt!! Kram Alexandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.