”Dagarna före jul”-shopping

Igår tog jag ju sista vändan på stan. Avklarade den sista julklappen och belönade mig själv med lite "ego"-shopping. Den här fina skjortan från Benetton i 100% bomull blir nog en klassiker i garderoben. Underbart vacker blå färg, passar äret runt. Nu till mörka jeans o kofta, i sommar till vita shorts eller en tunnare kjol.

Maja fick med sig en body med guldtrycket "Fabulous baby! Shining and lovely", även den från Benetton.

5 tankar på “”Dagarna före jul”-shopping”

  1. Hej!Jättefina inköp. gillar verkligen din blogg, den är personlig till skillnad från många andra. Tänkte höra vad du har för planer efter graviditeten? Kommer du söka jouranlistjobb eller blir det kanske en bebbe till? 😉 God juL!

  2. Angel: Den gick inte att motstå :)Annika: Åh vad kul att du gillar bloggen, vad glad jag blir! Efter mammaledigheten vill jag defiitivt ha ett journalistjobb. Eftersom jag är precis färdigutbildad är jag ursugen på att jobba. Jag vill gärna vänta med en ny bebis, Maja ska få vara ensambarn ett tag o jag ska göra karriär 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.