Uppvisning

Japp, lite senare i eftermiddag ska vi visa upp Maja på Ts jobb. Mycket spännande tycker jag, eftersom jag aldrig varit där. De sak tydligen ha väldigt många datorskärmar där han jobbar iaf. Man får fler och fler skärmar ju längre upp på karriärstegen man klättrar. Jag tror att sju (!) skärmar är rekordet just nu. Detta för att kunna hålla koll på alla världens börser och aktiehandel. Låter lite stressigt tycker jag.

Vi ska möta upp T för lunch vid ett och innan dess hoppas jag kunna handla det sista innan jul. Hoppas det inte är allt för mycket folk i butikerna, men jag tror att det finns risk för knökfullt!

3 tankar på “Uppvisning”

  1. Lycka till med uppvisningen och allt! Tror hon klarar det galant.jag läser din blogg varje dag och jag trivs här. Man hamnar på månag bloggar men det är ytterst få främlingars bloggar jag löser varje dag. Så tat som en komplimang. Du har det lilla extra i din blogg.Tyckte bara att jag kudne skriva det, ge mig till känns.. istället för att bara läsa. vet själv hur mycket man uppskattar att folk visar att dom läser ens blogg. Ha en härlgi torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.