Julstök

Åh, vad lycklig jag blir när jag tittar ut. Perfekt väder. Ett par minusgrader, sol och frost på träden och marken, det ser nästan ut som snö. Den här dagen kommer nog att försvinna i ett rasande tempo. Tvättning i tvättstugan (vår tvättmaskin har gått sönder efter bara någon månad) står överst på dagens "to do"-lista. Ska verkligen försöka förbereda middagen. Därefter hoppas jag på att hinna med att slå in mina julklappar. Jag som trodde att jag var helt färdig upptäckte att jag nog skulle behöva en till. Den ska jag fixa imorgon då vi ska in till stan för att visa upp underverket på T:s jobb.

På tal om underverk, inatt sov Maja återigen i sin egen säng. Hon slocknade sittandes (!) i Ts knä. Hon var supertrött kickan. Vid tio låg hon i sin säng och sussade. Och även om hon vaknade vid 02.30 och 06.30 och vid 09.00 igen så är jag utvilad. Just nu ligger hon och sover så jag ska försöka få så mycket gjort som möjligt medan hon sover!

9 tankar på “Julstök”

  1. Va bra att det går bra med ”egen-säng-projektet” =) känns som storvinst varje gång eller hur?Vilgot somnar också i knät för det mesta. Det bästa är att INTE gå in för att söva honom, det gillar han inte. Han somnar själv ganska fort…

  2. Vad skönt att det gick bra! Man sover verkligen bättre om det inte ligger en bebis bredvid.Viggo brukar förresten också somna sittandes i knäet. =)

  3. Maria: T vill inte vara en del av bloggen, så jag vill inte skriva så jättemycket om honom, men jag kan säga att han jobbar med aktier o fonder.Linda: Verkligen! Man blir sååå lycklig när man lyckas. Men ibland blir det ju bakslag, o då känner man sig mindre lyckad.Sofia: Åh, tack!Sophie: Hihi, ja, hon börjar bli lite större nu. Egen säng o allt.Maria: Hon har bara somnat så tre gånger tidigare, o det är lika fashinerande o sött varje gång. De liksom totalslocknar på bara några sekunder.

  4. Då du skriver att du lämnar ute T från din blogg, har du då tänkt på om Maja inte vill vara en del av bloggen, bara det att hon inte har möjlighet att säga ifrån? Detta är inte menat som någon kritik för du väljer förstås vad du tror är bäst för ditt barn, utan mer en allmän fråga ställd av nyfikenhet kring hur du tänker, riktad både till dig och andra bloggare som väljer att visa upp sina barna men att av hänsyn lämna ut sin partner.

  5. Maria: Jag har tänkt jättemycket på det där. Hur mycket ska man skriva o visa? Tycker det är svårt. En del av mig vill inte visa henne alls. Men samtidigt gjorde jag ju igentligen ett val redan när jag blev gravid. Det outade jag på bloggen, och då känns det ”taskigt” att inte ta med resultatet. Sedan har jag mycket släkt och vänner ute i landet som läser o håller sig uppdaterade om Maja genom bloggen. Och jag skriver ju nästan bara om mitt liv, mina önskningar, min vardag och saker jag tycker om. Det vore slut att utesluta Maja eftersom hon är en sådan stor del av mig o mitt liv. Slutligen är jag ju så grymt stolt över min underbara dotter så jag vill ju visa upp henne för hela världen. Jag tror att hon kommer att vara en stor del av min blogg så länge jag är hemma med henne. När jag börjar jobba får jsg ju annan input som också ska få plats här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.