Projektet ”Maja sover i sin egen säng hela natten”

Projektet fick sig en liten törn inatt. Maja värgrade helt enkelt att somna. Hon var urförbannad, trots att jag visste att hon var jättetrött. Till slut gav jag upp och tog upp henne i vår säng. Gissa vem som helt plötsligt blev på strålande humör. Maja var med ens inte ett dugg trött utan låg bara o log och "pratade". Då är hon ju så söt att man inte kan låta bli att le tillbaka. Tillslut somnade hon, vid tolv, för att vakna vid 3, 7, 8, 9 o 10. Men men, hon brukar ju sova så bra annars, så jag antar att man får ta ett och ett annat bakslag. Vi tar nya tag ikväll, inatt ska hon sova i sin säng.

Idag ska syster komma hit, vi ska mysa och shoppa.

Publicerat i Maja:

8 tankar på “Projektet ”Maja sover i sin egen säng hela natten””

  1. Bakslag får man räkna med =) vi försöker få Vilgot att sova i sin säng också… det har gått bra hittills. Iaf till amningen vid 03.30 sen får han sova hos mamma =) funkar bra! Lycka till ikväll!

  2. Hihi, ja det blir ju lätt så ibland! Har du hört om ”dammsugar-knepet” när de har svårt att komma till ro. Det var en tjej i min mammagrupp som tipsade mig om det. När de är sådär trötta och inte kan komma till ro, bara gnäller och inte vill så satte hon igång dammsugaren och helt plötsligt så blev hennes lilla tjej lugn och somnade. Jag testade en kväll när inte Hedda var på sitt bästa humör och det funkade! Sedan har det varit vissa gånger som det inte fungerat men mestadels så.. Städat blir det också 🙂 När jag inte orkar ta fram dammsugaren så har det ist blivit hårfönen och det fungerar lika bra. Har hört en massa olika varianter på det där, köksfläkten var det någon som testat också..Hoppas ni får en mysig tisdag!! Stor kram!

  3. Aj då, men det var nog bara ett tillfälligt bakslag. Hoppas det går bättre inatt. Själv är jag hemma och förkyld har nåt virus som gör att hela världen snurrar. Lite trist men ganska skönt att jobba hemifrån faktiskt ;)Shoppade du nåt kul förresten??

  4. Har oxå haft en liknande natt…Rasmus somnade 22…har sen varit vaken halv 1, halv 3, halv 7 och 8…*gääsp*Men precis som skriver, får man ett sånt där leende så smälter man ju som smööör *hihi*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.