Tjuvtitt på våren

image1046
Den här kappan från H&M:s vårkollektion ger mig lite hopp, resten av tjuvtitten var dock urtrist.
Kappan, som finns i beige, svart och ärtgrön är i 98% bomull och 2% elestan och kostar 498 kr.

H&M:s webbshopp bjuder på en liten sneak prewiev inför kommande vårsäsong. Jag måste säga att jag inte är ett dugg imponerad på de få plagg som visas upp. Det känns som att jag har sett allt förr. Varken skärningarna, färgerna eller modellerna känns nytänkande. Jag hoppas att den övriga kollektionen håller en högre nivå, det återstår att se när katalogen dumper ner i brevlådan.

6 tankar på “Tjuvtitt på våren”

  1. Amanda: Det är lite trist att de inte satsar mer på webben.Sophie: Man kan ju tycka att de borde visa upp sitt bästa, men de kanske sparar det till senare. *hoppas*Anna: Japp, kappan är ju ursöt.

  2. Fick hem förhandskatalogen för ett tag sedan…fick inte ens ihop 10 plagg som jag tyckte vá fina…Dom vá bara sådär…vá en kortare jacka och en längre skjorta som vá jättefina annars var det bara boring!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.