Girle goes healthy?

Nåja, ett litet försök ska jag väl ändå få till. Har lovat mig själv att hålla mig borta från godis och läsk fram till och med fredag kväll. Det har blivit alldeles för mycket av det goda på sistonde och det är liksom inte lika gott när massfrossar hela tiden. Jag hoppas, genom mitt lilla uppehåll, att jag kommer njuta ännu mer av julgodiset under helgerna.

Jag har (äntligen) börjat med mina Aloe vera-shots som jag fått av Mamma. Ska bli spännande att se om de ger någon effekt.

Tänkte även passa på att njuta av decembersolen med en liten promenad. Ska ta Maja med mig i Babybjörnen och njuta av lite frisk luft.

Ska även kika närmare på lite mamma-barn-gympa, kan vara dags att komma igång lite.

4 tankar på “Girle goes healthy?”

  1. Vad ska aloevera shots vara bra för? Låter förövrigt som härligt med promenad idag. Babybjörn är guld värd! Passa på att mysa med den innan hon blir för tung 🙂

  2. Engla: Tack det samma! Jag kan lämna en rapport när jag ser hur den verkar.Jessica: BB:n är verkligen toppen! Jessica o Sophie: Aloe vera gelen (som jag dricker shots av 2ggr om dagen) innehåller vitaminer, aminosyror, antioxidanter, mineraler o folsyra. Gelen balanserar bakteriefloran i magen. Mamma, som tipsade mig, är urnöjd med effekten. Hon fick en lugn mage, gick ner ett par kilo (alltid trevligt) och mår mycket bättre sedan hon började. Jag har alltid haft en lite krånglig mage, så det ska bli spännande att se om aloe vera kan hjälpa mig. Min Aloe vera gel kommer från Forever Living Poducts.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.