Sköna söndag

Idag har vi haft en såndär otroligt härlig dag. Pappa T har fått ha en riktig fotbollssöndag med grabbarna och jag o Maja har blivit ompysslade av mormor o morfar. Dagen började med frisörbesök för min del, så skönt att få det uppljusat och klippt. So nice såhär till jul. Sedan åt jag o mamma lunch i Farsta Centrum (hon tag hand om Maja medan jag satt i frisörstolen) innan vi åkte hem till mamma o pappa. Där hade vi mysigt framför brasan och åt supergod fisksoppa till middag. Nu har vi precis landat innanför dörren och Maja sover otroligt nog vidare i sin bilstol. Imorgon börjar sista veckan inför jul, så toppenmysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.