Ny mobil

image1044
Sony Ericsson K850i

Jag fick nys om att mitt abonnemang går ut i slutet av februari. Jag tänkte då passa på att fixa en ny telefon. Även om jag gillar min nuvarande Nokia, för att den är så rosa och fin, så lämnar kameran mycket att önska. Har hittat en Sony Ericsson som har en 5megapixel-kamera. Snacka om superbilder. Är lite sugen på den, då skulle jag ju inte behöva ha med mig kameran överallt. Någon som har denna mobil? Vad tycker ni?

13 tankar på “Ny mobil”

  1. sambon har den och jag lånar den ständigt när jag ska ta kort. bra skärpa o helt ok telefon. 🙂 hoppas du hittar ngn som passar, har iofs hört att i-phones ska vara bra oxå. en kompis beställde en fr usa som går att låsa upp från abonnemang direkt

  2. Älskar SonyEricsson´s mobiler. Har den äldre modellen och den fungerar jättebra! Många bra funktioner och kameran är helt ok. Kameran på den du funderar på är säkert bättre än min, så det blir ju säkert jättebra! Ett plus är ju att det är bra minne så många kort och mycket musik får plats…

  3. Hej! 🙂 Jag brukar läsa Englas blogg, så när hon länkade till din när du/ni ( 😉 ) vann tävlingen så läste jag lite på din blogg. Jag ÄLSKAR verkligen att följa bloggar när tjejen i fråga är gravid. Först vill jag bara säga att din dotter är jätte-jättesöt, och sedan vill jag bara fråga en sak.. Först skriver du ”bebisen” och sen skriver du ”min flicka”. Tänkte, har jag missat något inlägg där du skriver att du väntar en dotter? Eller skrev du inte med det? Hur kändes det när du fick reda på det? 🙂 Jag är bara 19 år, men längtar sjukt mycket till att bli gravid, hehe. Ha det jättebra! Kram Emelie, Norrköping.

  4. A: Jag läste i Aftonbladet att den här till o med skulle vara bättre än i-phone, men jag vet inte. Är inte så bra på teknink, men en bra kamera skulle aldrig vara fel.sofie: Kul att kameran är bra!Amanda: Tack detsamma!J: Ja, jag har förstått att S/E-mobiler är av god kvalitet.J: Jo, det kanske är dags nu, man glömmer bort den infon.Emelie: Jag skrev nog aldrig något inlägg om att vi skulle få en liten tjej. Vi fick reda på det på ultraljudet i maj, men beslöt oss för att hålla det för oss själva. Men jag kan ju inte hålla tyst, så vi gick ut med det ganska snart. Det var urhäftigt att gå på ultraljud o titta på bebisen. Innan jag var gravid sa jag till alla att jag verkligen, verkligen ville ha en tjej. Så när Barnmorskan sa att det nog var en flicka blev jag superglad, samtidigt som det kändes lite snopet. Var tog min son vägen? Med nästa barn, om det blir något, ska vi nog inte ta reda på vad det är i förväg. Att vara förälder har ingen åldersgräns, men jag tror att man vinner på att ha ”hittat sig själv” i livet innan man tar steget. Kanske har jobbat, pluggat eller rest. Man blir ju lite bunden några år, och det är ganska mycket jobb. Men fullkomligt underbart också förstås.Sophie: Jag tror till och med att denna mobil är snäppet bättre än den vi tittade på.Anna: Åh, ska genast kolla in. Jag ”kan” ju Nokia.

  5. eriksson har de absolut bästa mobilerna. jag har w810i med ett extra tillköpt minneskort på 2 GB, en grym mobil om man vill åt musik, kameran är på endast 2 pix men bilderna blir helt okej, dock inga superbilder! Men jag älskar i alla fall min mobil!

  6. Hej igen! Klantig som jag var så tog jag bort min förra blogg igår, så när jag skrivit till dig så kom jag på att om du ville svara, så kunde du ju inte det (haha). Skriver om min fråga: ” Jag brukar läsa Englas blogg, så när hon länkade till din när du/ni ( 😉 ) vann tävlingen så läste jag lite på din blogg. Jag ÄLSKAR verkligen att följa bloggar när tjejen i fråga är gravid. Först vill jag bara säga att din dotter är jätte-jättesöt, och sedan vill jag bara fråga en sak.. Först skriver du ”bebisen” och sen skriver du ”min flicka”. Tänkte, har jag missat något inlägg där du skriver att du väntar en dotter? Eller skrev du inte med det? Hur kändes det när du fick reda på det? 🙂 ” Jag är bara 19 år, men längtar sjukt mycket till att bli gravid, hehe. Ha det jättebra! Kram Emelie, Norrköping.

  7. Sorry, gumman men jag rekomenderar den inte! Fredrik har den och har nu lämmnat in den för andra gången – den är kanske en månad gammal… Det är touch-knapparna som pajar hela tiden. Sorry!!!

  8. Anna: Vad härligt att du är nöjd! Jag är mest ute efter en bra kamera, bryr mig inte så mycket om musiken faktiskt, vill inte lyssna så mycket när jag har Maja med mig.Emelie: Ingen fara, du ar fått svar här lite längre upp – jag svarar bara i min blogg, inte i andras.Janine: Oj, då vad trist. Bra att du varnar mig. Får kika på någon annan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.