Fredag-wihoo!

Även om jag är ledig alla dagar så är fredagar ändå speciella. Helgen ligger framför oss och vi är hemma alla tre. Imorgon har vi absolut inga planer alls. Så skönt. På söndag ska T ha fotbollsdag (många viktiga matcher), Jag och Maja ska hem till mina föräldrar och äta middag. Men innan det ska jag klippa  och slinga mig på förmiddagen. Det ska bli så himla lyxigt med ett frisörbesök, har inte fixat håret sedan några veckor innan Maja föddes. Hon fyllde 10 veckor igår, så mitt hår behöver verkligen en uppfrächning. Ska klippa mig i Farsta Centrum, och mamma och pappa ska ta hand om Maja. Passar nog på att kika efter något fint att ha på mig på julafton när vi ändå är i närheten av affärer.

2 tankar på “Fredag-wihoo!”

  1. hej! Foljde din blogg flitigt for ett bra tag sedan och gud vad jag har missat grejer! Grattis till din sota lilla flicka!! Sist jag laset sa praktiserade du pa veckorevyn, ar du fortfarande dar? All lycka till med din lilla baby!

  2. My: Vad kul att du hittat tillbaka! Jag är inte kvar på Veckorevyn, praktikperioden tog slut i juni. Just nu är jag mammaledig. Tusen tack för gratulationen. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.