Hon växer, vår sessa

Idag när jag satte ner lillan i babysittern slog det mig att hon vuxit sedan hon provade sittern för första gången. Usch, vad tiden går fort. Det gäller att njuta av varje sekund, rätt vad det är så är hon stor och flyttar hemifrån.
image1038
15 oktober, Maja är en vecka och fyra dagar….
image1039
…Idag den 12 december, Maja är 9 veckor och 6 dagar.

Publicerat i Maja:

15 tankar på “Hon växer, vår sessa”

  1. Har har helt klart blivit mer av en människa nu.. Sen så ser hon så stor ut med allt det där håret =)Såå söt!!

  2. Hon har samma har som Silvia hade! Och du, var inte orolig att det gar fort nar de vaxer – det blir bara BATTRE o BATTRE!!! Roligare o roligare for var sak som hander, for varje litet framsteg de gor! Vilka underverk vi har!

  3. Oj jisses vilket söt bebis! Ser ut som en docka med allt hår! Och ja, det går fort med barn men det är såå kul att ha en liten som börjar prata … man blir helt chockad av lycka! Ha en fin jul tillsammans.=)

  4. Gulliga bilder! Ja, visst går det snabbt?! Jag tänkte också på att F vuxit när jag satte honom i babyskyddet idag. Måste justera huvudstödet!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.