Framsteg med bloggdrink

Igår lämnade jag för första gången Maja hemma med sin pappa för att bege mig ut på galej. Jag har ju tidigare varit borta på en shoppingrunda i cirka två timmar, men detta kändes som mitt första "riktiga" äventyr utan Maja. Jag var nämligen en av de utvalda som fick vara med på Amanda och Sophies Bloggdrink. Vi var på en trevlig tapasbar och åt och drack gott. Det var urmysigt och jag kunde faktiskt koppla av lite. Fick dessutom kontinueliga rappporter hemifrån i form av sms, mms och video-sms. Jag ville ju genast visa upp det söta klippet på gullungen för alla, men lät bli. Även om det blev en del bebisprat med Mia så lyckades jag faktiskt prata om annat också.

Vid tiosnåret var jag nöjd och hoppade in i en taxi och åkte hem till min underbara familj. Det var så härligt att komma hem, precis lagom till Majas kvällsbad. Vi hade lite familjemys innan Maja somnade i sin spjälsäng för andra natten i rad. Där sov hon till halv sex, då hon fick lite mat, och somnade sedan om där i till halv nio. Så jag är hyfsat utvilad.

I eftermiddag kommer kära Sophie hit på fika, det ska bli urmysigt. Vi hann inte riktigt prata ordentligt igår, så det ska vi ta igen idag.

3 tankar på “Framsteg med bloggdrink”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.