Vår duktiga kicka!

Hör och häpna! Inatt sov Maja i sin spjälsäng hela natten. Hon somnade där i vid elva. Efter några lama protester, gumman var så trött att hon helt enkelt gav upp. Sedan sov hon ända till fyra, fick lite mat i vår säng, och sen sov hon vidare i sin. Jag är så himla imponerad. Hoppas, hoppas detta håller i sig.

Publicerat i Maja:

5 tankar på “Vår duktiga kicka!”

  1. Sicken duktig tjej! Silvia sov med mig tills min rygg inte klarade skivan langre dvs tills hon var 3 man. Sedan dess har hon sovit i sin sang. Nu nar hon snart ar tva brukar hon som ”undantag” sova i ”letto grande” (stora sangen) med oss tex. siestan. Jag ar fast overtygad om att det ar viktigt med vanor OCH undantag. Skorna ar hur fina som hellst, ska bli kul att se klanningen. Silvia blir guldig i jul….

  2. Hello my name is Cisco. English language is my second language . I visit sites like yours to learn new english vocabulary words and improve my english grammar . I hope to have effective communication and business communication for a new job in US. I learned a new word of the day from your site. I plan to be public speaking and business writing better now from your site. Thank you.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.