Lite shopping

image1037
Det var inte bara pyamasar som införskaffades igår. Jag kunde inte motstår dessa ursöta lacksandaler från H&M. De är lite stora, men Maja ska i alla fall ha dem till jul. Tillsammans med en fin klänning som ni får se senare (vill inte avslöja den för tidigt här på bloggen :-))

14 tankar på “Lite shopping”

  1. Stina, jag är på vagnjakt och vill bara höra vad som gjorde att ni valde fyrhjuling över trehjuling, samt om du har något annat tips i vagndjungeln? Är ju mest sugen på trehjuling för att kunna svänga omkring lätt men vet inte om det är bäst ändå? kanske någon annan också har tips?Anna

  2. Åh så söta,var på h&m i dag och köpte världens sötaste bebis pjjyamas till svågerns son på 3 mån vad händer när jag kommerh em?Jo larmet sitter kvar.Hahaha tur att jag ej hann slå in det

  3. Åsa: Fullkomligt adoreble!Emsan: Supersöta!Kristina: Ja, man kan ju inte låta bli ;)Anna: Anledningen till att vi valde en fyrhjuling är för att vi (mest jag) i ärlighetens namn tycker att trehjulingar är ganska fula. Vi är urnöjda med vår Kronan. Enda minuset skulle vara att den just inte har vridbara hjul. Annars är den både lättstryd och snygg. Ett alternativ om man vill ha vridbara hjul men inte vill ha tre hjul är ju Bugaboo. Jag gillar de vagnarna också. Det finns ju så himla mycket att välja på, men utgå från era behov. Tex ska den få plats i någon bil, har ni hiss eller ska det vara lätt att få loss insatsen? Lycka till med bebis och vagnjakt!Tess: Visst är de?Anna: Hihi,tack!Jessica: Ja, lilla Zoe skulle vara ursöt i dem!Angel: Gud så slarvigt av personalen! Tur att du upptäckte larmet.Petra: Det tror jag med :)Maria: Superduperfina, påminner om alla lackskor jag hade som liten.Kelly: Tack det samma!Malin: Det var kul att träffa dig med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.