Jul i vårt hus

image1034

Helgen har verkligen rusat iväg. I fredags var det ju Idol-final och lördagen försvann i ett irrvarr av storstädning och pyntande. Jag kunde inte hålla mig, så jag klädde granen. Så mysigt att tända den när man går upp på morgonen. Även gårdagen gick i julens tecken. Vi var på vackra Årsta slott och åt julbord med min familj. Stackars pappa kunde inte följa med, han var sjuk. Maja uppförde sig som en prinsessa under hela måltiden, så jag fick nästan äta i lugn och ro. Åh, nu längtar jag verkligen till jul.

Nu håller Maja på att somna om (förhoppningsvis) och jag ska försöka få i mig lite frukost. Sedan måste jag göra mig iordning, jag och Maja ska nämligen till Sickla och umgås med Nicole. Ska bli så mysigt!

3 tankar på “Jul i vårt hus”

  1. Åh vad mysigt med gran och julbord! Själv har jag bara hunnit få upp ett par julstjärnor och adventsljusstaken. när ska vi träffas då?? Jag vill också umgås med Maja (och dig) 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.