Change of plans o dagens

Stackars Nicole mådde inte toppen, så vi sköt på Sicklabesöket till senare i veckan. Jag och Maja var verkligen på humör för att hitta på något, så vi ordnade snabbt en lunchdate med kära Anna. Snart drar vi in till stan, efter lunchen ska vi shoppa pyamasar till Maja, de hon har nu börjar bli för små.

♥Ljusrosa kofta i marinoull, H&M Trend
♥Vitt linne, H&M Mama
♥Mörkblå jeans, &Demin/H&M

Ute:
Svarta stövlar, Scorett
♥Beige trench, Victor&Rolf for H&M

4 tankar på “Change of plans o dagens”

  1. Tack gumman för att du är så förstående! Det är inte många som är det!!!Kul att skruttan kan ha byxorna!! 🙂 Outfitbild, vill ju se :-)Ha det så kul med Anna o hälsa!KRAM

  2. Nicole: Det är verkligen ingen fara vännen. Tyvärr han jag aldrig fota Maja med byxorna på, men hon kanske har dem på torsdag, om jag hinner tvätta. KramAmanda: Tack tack!Jessica: Visst är det lite sorgligt? Jag la undan lillans första kläder häromdagen, och det var nästan så att jag fällde en tår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.