God morgon fredag!

Så här der det för det mesta ut hos oss på morgonen: Maja vaknar någon gång mellan åtta och halv tio. Efter frukost går vi upp och byter blöja. Efter det sätter jag oftast ner henne i babysittern så att jag ska få ihop lite frukost. Där sitter hon och sprattlar, ler och pratar/jollrar. Det håller i sig i ungefär tio minuter, en kvart. Då har hon tröttnat och vill upp. Efter det somnar hon oftast, efter lite protester, på mig eller som idag, på soffan. Förhoppningsvis hinner jag få i mig frukosten emellan varven. Idag har vi det extra mysigt, med morgontidningen och julmusik.


Åh vad kul det är att sitta och titta på mamma i babysittern som jag fått av snälla Nicole. Man kan sprattla hur mycket man vill. Undrar varför mamma alltid ska envsas med att ta kort på mig när jag sitter här? Och varför är den där konstiga dockan här?

Oj vad det är jobbigt att vara Maja ibland, bäst att vila lite.

Vi gillar fredagar här hemma, för det betyder att T snart är ledig. Idag ska jag och Maja följa med Majas mormor och moster till Ikea. Jag ska inviga Baby Björnen in public (har använt den här hemma en hel del). Vi ska inte ha så mycket, ser det mest som en trevlig utflykt. Vi köpte ju halva Ikea i somras. Men lite ljus och servetter slinker ju alltid med. Och kanske något julpynt, om det finns något kvar?

12 tankar på “God morgon fredag!”

  1. Gjorde Ikea i onsdags, med bärsjal. Kan verkligen rekommendera sjalarna från Granit. Sköna, snygga och halva priset just nu. Ha det bra idag!

  2. Hej!Har följt dig/er nu ett tag och det är så roligt att även följa lila Maja nu! 🙂 Hon är otroligt söt! Lycka till med allt! Kram Alexandra

  3. Alexandra: Åh, tack! Vad kul att du gilla bloggen.Matilda: Tack så mycket. Vi är överlyckliga över att ha välsignats med en sådan underbar dotter.Nicole: Tack det samma! Hon sitter i den minst en gång om dagen. Syns på måndag.Sandra: BB är super. Fast jag tror inte att jag kommer att orka bära Maja i den när hon väger 12 kg, som är maxvikt. Hoppas din helg blir toppen också.Angel: Tack snälla du, vi är superstolta.

  4. Hittat en ny favoritblogg tror ja 🙂 Fick veta idag att de finns en bebis i magen, försöker dock hålla dte hemligt än så länge. 🙂 så din blogg kommer läsas ofta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.