Nonstop

Ja, ibland är det verkligen nonstop att vara mamma. Även om de små liven sover ibland sittar man ändå på helspänn, de kan ju vakna när som helst. Men nu sover Maja, hör o häpna, i sin spjälsäng för andra gången idag (och typ fjärde i sitt liv). Kanske är det dags att börja sängträna henne även nattetid? T är borta på julbord ikväll, så vem vet, jag och Maja kanske give it a go.

Själv myser jag i soffan. Var supersugen på att sätta igång med Majas fotoalbum. Men jag hittar inte mina färgpennor som jag vill skriva med så det projektet får vänta. Mycket förargligt. Jag tröstar mig dock med Idolrepriser och lite fika: Mandarin, apelsinpepparkakor, julmust och nya favoriten Marabou Nonstop.

Oj, nu vaknar hon visst igen…

9 tankar på “Nonstop”

  1. Åh vad gott det lät med julmust och choklad!Nu har de dukat upp en jättestor libanesisk buffé här på jobbet så jag känner verkligen hur hungrig jag är…

  2. Pepparkakor med apelsinsmak?Man hinner oftast bara tänka att man ska göra något när dom små sover och så vips så é dom vakna igen *ler*

  3. Fröken Isakson: Ja julmust måste du ju köpa! Jag ääälskar det.Lina: Jag tror att den är här för att stanna, men det beror nog på hur försäljningen går.Madelene: Det är Annas pepparkakor, jag hinner ju inte heller baka, då är det bra att det fins köpe-kakor.Sara: Nja, jag var så trött så jag orkade helt enkelt inte sovträna henne. *Dumma mig*. Men kanske till helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.