Barnvagnsbio-onsdag

Idag ska jag och Maja på vår första barnvagnsbio. Det ska bli jättespännande! Har inte varit på bio på evigheter och har aldrig varit i en salong fylld av bebisar. Jag tycker att konceptet är lysande, lite ljusare salong, lite lägre ljud, man får jollra hur mycket man vill och mitt i är det paus för blöjbyte.  Jag tror att det är "Tillsammans är man mindre ensam" som visas.

♥Jeansklänning, H&M Divided
♥Vitt linne, H&M Mama
♥Svarta ribbade strumpbyxor, H&M
♥Svarta skinnstövlar, Scorett

Ute drar jag på mig den koftan från Lindex, Skinnjacka från H&M och grönblå sjal från samma butik.

9 tankar på “Barnvagnsbio-onsdag”

  1. Låter ju som en asbra idé! Här i stan ska man även börja med mamma-dans. Mitt på dan, dans för mamman + bebis. För den som vill röra på sig men har begränsat med tid kanske? Och det är Floorfiller-Wilson som leder 🙂

  2. Vad skoj! Önskar det fanns mer för barn-mamma här i stan, det som finns är mest träning. Typ mamma-barn gympa. Vi har varit på babymassage men det är slut nu så för tillfället är det mes öppna förkskolan och sångstunder! 🙂 Dansen som Sofia ovan skriver om vore ju superkul! Hoppas ni får en bra dag! Kram på dig!

  3. Emma: Åh, tack! Jag kände mig fin.Angel: Det var mycket trevligt!Sara: Gör det, det var jättemysigt!Sofia: Han Wilson gillade jag, han var duktig. Det är kul att det finns saker o göra för bebisar o mammor. Själv är jag lite sugen på att börja på mammapilates efter jul.Sofia S: Hoppas ni får ett större utbud snart! Babysmassage verkar mysigt.Fröken Isakson: Kolla på http://www.sf.se/barnvagnsbio, det finns i ganska många städer.Emma: Den var grym!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.