Grattis Maja!

image1026

Favorittjejen bjöd på många leenden i soffan nyss.


Idag fyller vår älskade flicka två månader! Tänk vad tiden rinner iväg. Vi firar med en lugn dag hemma. Gårdagen var slitsam för både mor och dotter så det kan vara skönt att bara vara.

Publicerat i Maja:

15 tankar på “Grattis Maja!”

  1. Grattis till Maja! Har själv en flicka, Paulina, på 10 veckor, men måste ändå säga att din Maja är underbart vacker… Minst lika söt som min lilla stumpa! 🙂 Grattis till henne! /Lerica, trogen läsare, som är dålig på att kommentera.

  2. Åh vilken underbar bild! Vi måste förresten ses snart så du kan få tillbaka din jacka. Jag får lite ångest över det där för min kalender är verkligen överfull men lunch nån dag kanske?

  3. Åhh, hon e så otroligt fin! Två månader, herregud det är helt sanslöst. Tiden bara rusar! Tyckte det var alldeles nyss du skrev att du var trött på att gå över tiden…Ja det är märkligt. Men söt e hon iallafall! Kram

  4. GRATTIS MAJA!! Tiden går sååå fort, funderar ibland på vart den rymmer?! 🙂 SÖT som socker är hon i vanlig ordning! Du & din karl har lyckats enormt med den lilla tösabiten! KRAAAAAAM och trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.