Hur tidigt man än går upp…

…så blir det alltid lika stressigt på slutet. Det gick ju an när jag var "själv" men nu med en liten bebis är det helt stört omöjligt att plannera. Men vi verkar, än så länge, vara i hyfsad fas. Dagen kan nog bli lite stressig, med läkarbesök på förmiddagen för Maja (standard vid 2 månader) och återbesök hos barnmorskan för min del på eftermiddagen. Men det ska nog gå bra. Maja verkar vara på strålande humör, hon har bjudit på en toppennatt (sov nästan 6 timmar i sträck den första sovperioden).

5 tankar på “Hur tidigt man än går upp…”

  1. En busy dag för er två =) Vilgot tog en bus-sovmorgon idag, vaknade inte förrän 08.20… skönt visserligen, men brösten var sprängfyllda och nu är vi helt ur fas.. Har ju haft en rutin nu i snart två veckor… hmm men jag är iaf utvilad! Ha en trevlig dag!

  2. Hoppas ni får en bra måndag! Eller ”har” rättaresagt och att det gått bra på både läkarbesök och efterkontroll. Man tycker att man planerar in i minsta detalj men så vipps vill de små liven något helt annat och planerna rubbas ändå. 🙂 Kram på dig!

  3. Majsan: Det är inte klokt det där, även om bebisarna sover urlänge får man inte njuta till 100% eftersom brösten spänner så… orättvist! Men det är skönt att vara utvilad.Sofia S: Ja, det är tur att man är ledig iaf, så att man ofta inte har någon tid att passa. Alla besök gick toppen!

  4. Rebecca: Ojoj, jag vågar knappt tänka på hur det skulle vara med två barn. Tackar stjärnorna varje dag för att vi inte fick tvillingar, förstår inte hur man klarar av två små, jag hinner ju knappt med en 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.