Trevlig första advent!

Hoppas ni har en fin dag därute. Här hemma har vi precis badat Maja, något som hon verkligen älskar. Det verkar som om hon håller på att somna i soffan här brevid mig så då ska jag passa på att läsa lite i min bok, "En shopaholic i New York". T tittar på Zlatan på tv. Hans mamma och hennes syster, och systerns son och hans man har varit här och fikat. En mysig söndag med andra ord. Imorse fick vi även till en titt på årets adventskalender. Om jag har möjligheten ska jag nog försöka se den, tyckte att den verkar mysig.

10 tankar på “Trevlig första advent!”

  1. Jessica: Den är i samma stil som ettan. Jag blir mest förbannad på att hon är så naiv och oansvarig… Men den var ok tycker jag, 3 av 5 tror jag.Fröken Isakson: Vad tycker du om den?

  2. Caroline: Japp…Asa Eden: Ja, man vill ju bara säga: ”Skärp dig människa!” å ändå kan man ju inte låta bli att läsa. Ska vänta tills bröllopsboken kommer på pocket, då läser jag nog den oxå.Agnes: Ja, hon blir två månader imotgon, kickan. Stora tjejen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.