Välkommen fredag!

Vi har haft en exeptionell natt (Maja däckade vid tio o sov till kvart över nio, med två korta matpauser vid fyra o sju). Hoppas hon håller de här sovtiderna, för jag känner mig så utvilad. Nu äter vi frukost här hemma. Dagens planer är att ta det lungt, vi ska bara ner till centrum o handla lite.

image1022
En nyvaken Maja i babysittern alldeles nyss, hon har på sig pyamasen som hon fick av Mormor från Italien. Så söt!
Publicerat i Maja:

9 tankar på “Välkommen fredag!”

  1. Jenny: O tack vad gullig du är!Majsan: Ja, vi ska verkligen vara glada att vi verkar ha fått ”lätta” bebisar, peppar peppar..Zandra: Tack det samma!Johanna:Jag smälter iaf :)Angelica: O, tack söta du!Karin: Tack! Ja, du kanske har rätt, de är lite lika. Skiljer ju bara 1 1/2 månad emellan dem o de har ju liknande frisyr.Natalie: Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.