Finfredag

image1023

Sessan ser lite förvånad ut, sötingen. Everyday is a bad hairday härhemma, hon ser alltid ut som en trollunge.

Maja leker i sitt babygym, som förövrigt bara blir mer och mer intressant för varje dag som går, i sina nya kläder. Hon invigde dem genom att kräkas lite på klänningen, haha!  Dagen har varit superlugn, man kan verkligen säga att hon trivts mycket bättre med livet idag än igår, vår kicka. Hon har mest sovit, ätit och gett mig en massa leenden. Och hållit låda har hon gjort, hon har berättat om en massa saker för mig, vet dock inte riktigt vad….

Kvällen bjuder på familjemys med hemmagjord pizza och julmust. Den stora frågan är om vi ska se Idol eller På spåret.

Publicerat i Maja:

7 tankar på “Finfredag”

  1. Åh så söt trollunge 😉 Tröllisen här hemma har ett likadant babygym och även klänningen tror jag :-)Hoppas ni får en finfin kväll och trevlig helg!

  2. Hon e ju världens sötaste trollunge!! :-)Här hemma så e Emilia lagd o Jonas jobbar sent o det verkar inte vara någe kul på TV… hmm… Sy kanske??Tack för snälla och omtänksamma kommentaren i min blogg!! KRAM

  3. Tänka sig, att jag har världens finaste syster som har skapat en sån fin tjej. Dom leenden jag fick av henne igår har gjort min vecka! hon e så obeskrivligt söt men det vet jag att du redan vet. hoppas hon har förlåtit dig haha, och mig med. men det et jag. KÄRLEK!

  4. Engla: Jag såg att Jolie hade babygymmet, det är ju det finaste. Och klänningen är också urmysig! Kram Nicole: Jag vet *stolt*, nä skämt o sido, men jag kan inte låta bli att tycka att hon är bedårande. Skönt med egentid, här hemma händer det aldrig på kvällen, Maja (och jag) somnar inte förrän 11-12. Sy låter mysigt! KramTess: Tusen tack!Moster: Ja, hon har förlåtit oss. Vad gullig du är som skriver så fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.