Kan inte låta bli…

… att bjuda på denna bild som jagknäppte på Maja igår precis när hon vaknat. Kollar fashinerat på TV:n.

image1020
Publicerat i Maja:

13 tankar på “Kan inte låta bli…”

  1. Haha, såg att min kommentar blev anonym igår =) ja, ja. Växer gör de ju bebbarna!Va söt hon är! Härligt med nyvakna mysbebisar tycker jag. Vilgot brukar ligga och skratta o le i sängen på morgonen =) tills han kommer på att han är hungrig då vill säga hihi!

  2. Vilken sockertopp! Är det bara jag eller tycker du också att Maja är ”större” i sättet än andra bebisar. Jag tycker Jolie är mer med och ”vaken” både till sätt och utseendet och jag tror det beror mycket på håret. Tycker Maja också ser ut att vara det, och hon har ju också massa hår :-)Kram på er!

  3. Matilda, Maria, Angel, Camilla, Alexandra, Nicole, Lea: Tack hörni, ni är så gulliga allihop! Michelle: Ja, ögonen är verkligen ursöta. Varje gång hon sover längtar jag tills hon vaknar så jag får se dem igen, de är så uttrycksfulla.Majsan: Ja, så det var du 🙂 Precis så gör Maja oxå, fast jag brukar mata med mat först, då får jag massor av leenden efteråt.Eva: Ja, men de får egentligen inte titta så mycket på tv, för mycket info att ta in, men hur jag än gör så dras hennes blick till tv:n. Igår var säsongsavslutningen av Greys Anatomy vääääldigt spännande :)Engla: Jag har inte träffat så många bebisar i Majas ålder ännu, men som du säger ser både Maja o Jolie nog äldre ut med deras kalufser. Maja har är mer o mer med för varje dag som går. Det är otroligt hur man ser ny utveckling hela tiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.