Hon växer så det knakar…

… vår lilla prinsessa. Jag provade lite kläder i större storlekar som jag inte trodde att hon skulle kunna ha på någon månad. Men de satt hur fint som helst. Lite, lite stort, men ändå tur att jag inte väntade en månad, vem vet, då kanske det hade varit för litet? På bilden har hon på sig ett set från Petite Bateau som vi får från mina kusiner och min faster. Till setet tillhör även en liten mösa och haklapp. Det syns inte så tydligt, men sparkhängselbyxorna har små hjärtan i olika färger, dessa hjärtan återfinns i koftans foder, på en av koftans ärm och på mössan (som Maja inte ville ha på sig idag). Så himla fina kläder!

image1019
Publicerat i Maja:

6 tankar på “Hon växer så det knakar…”

  1. Ja det är inte klokt hur fort de växer ur sina kläder! Jag fattar inte hur det går till 😉 vad har vi i mjölken?!

  2. Fröken Isakson: Det är ju kul med ny kläder, men jag tycker att det är lite synd att hon snart växer ur en hel del. Kommer att sakna hennes 56-plagg. 50 är ju redan för litet.Anonym: Ja, det kan man verkligen undra 🙂

  3. Jag blir änna lite sentimental när man måste lägga undan kläder som blev för små. Blir liksom ”åhh… aldrig mer kommer hon vara så där liten. Minns ju hur fin hon var på BB..snyft snyft”. Egentligen kommer väl Rut fortfarande i storlek 56, även om det är lite besvärligt att få på, men gillar inte att det blir så tajt över blöjan.jäjä. Kram kram

  4. Angel: Åh, vad gullig du är, det tycker ju jag också, förstås ;)Caroline: Ja, det är urjobbigt! Igår såg jag en alldeles nykläckt bebis, den var så himla liten. Maja kändes som en jätte i jämförelse haha. Maja har fortfarande 56, och några 50 plagg klämmer jag på henne, 62 är fortfarande förstort (iaf svenska 62-plagg).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.