Måndag


♥Grå favoritkoftan från Lindex
♥Marinblå klänning från H&M Logg
♥Svart linne från H&M Mama
♥Svarta strumpbyxor

8 tankar på “Måndag”

  1. Snyggt bejbi! Fattar inte att du orkar dra på dig en klänning! När jag en dag blir mammaledig ska jag bara gå i mjukiskläder!;)Kram Sophie♥www.sophisticatedsophie.se

  2. Matilda: Tack!Emma Journalen: Jag är faktiskt lite överraskad själv att kroppen gått tillbaka så snabbt, lite är kvar, men inte mycket.Majsan: Tack snälla du!Amanda: Koftan är kart höstens bästa köp!Sara: Hoppas du fick njuta av klänningen som gravid i alla fall!Sophie: Jag mår så mycket bättre när jag får känna mig fin! Men jag glider ofta omkring i mjukisar också.Sanna: Åh, tack vad snäll du är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.