Godmorgon måndag!

image1017

Maja bjuder på ett litet leende när hon myser på nya, fina julfilten hon fick av mormor igår.

Vi har tagit en välbehövlig sovmorgon, jag och Maja (sovtider 23-03,03.30-07.00och 07.50-10.00). Nu sitter vi i soffan, Maja sprattlar och "snackar" järnet. Jag försöker få i mig lite frukost. Dagen bjuder på promenad i solen och besök på eftermiddagen av Majas gammelmoster.

Publicerat i Maja:

11 tankar på “Godmorgon måndag!”

  1. Ett litet tips bara. kan inte du skicka in den här sööööta bilden till ”småstjärnorna” på Vi Föräldrars sajt. Vi verkar ha lite ont om barn just nu och den här bilden är ju bedårande 😉

  2. Sköna sovtider! Bra att hon kan fortsätta sova på morgonen… det gör inte Vilgot. Så det blir till att gå upp vid 07 och sen gå o lägga sig igen vid 09-tiden… fast det blir nästan aldrig att jga gör det =) Hon verkar så go, lilla Maja, skrattar o myser! Kram

  3. Alex: Det var urtrevligt!Anna: Ja, den är verkligen jättesöt. Hon fick ju en gosseelefant till, men den är tydligen inte så intressant.Maria: Ja, kom och hälsa på, det vore urmysigt!Anna: Ska genast skicka in mitt troll!J: Ja för det mesta verkar hon trivas med livet.Martina: Tack!Sophie: Ja, jag blev jätteglad när jag såg det.Sophie: Tusen tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.