Ändan ur vagnen

När jag skulle kika igenom mina bilder i kameran där jag försökt få till en fin julbild på en icke sammarbetsvänlig bebis fick jag inte upp en endaste bild efter sista dagen som gravid. Jag blev jätteorolig att alla bilder på Maja var försvunna. Men jag behövde inte orora mig, de kom upp när jag skulle överföra bilderna i datorn. Jag har länge tänkt att jag ska framkalla bilderna vi har på henne, och nu fick jag eld i rumpan och såg till att lämna in en beställning illa kvickt. Vem vet om bilderna försvinner igen? 69 bilder blev det. Och det lär ju bli fler…

4 tankar på “Ändan ur vagnen”

  1. Jag måste också framkalla bilder. Ligger säkert 300 stycken och väntar i datorn… Söt Maja är! Och samma sovtider som Zoe hade när hon var i samma ålder 🙂

  2. Jessica: Oj, 300 bilder! Ja, det är lätt att knäppa många pics på sessorna. Det är skönt när sömnen börjar följa ett mönster.Madelene: Det är bra! Jag är urdålig på att framkalla bilder, har dem mest i kameran/på datorn, o där gör de ju ingen nytta.Caroline: Tack för tipset! Nu tog jag fuji, men nästa gång ska jag testa extrafilm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.