Lite shopping blev det ju förstås…

image1016

Man kan ju inte åka till ett köpcentrum utan att komma hem med någon liten shoppingbag, i alla fall inte jag! Jag fick med mig nya numret av Mama, som ser urlyxigt ut med den glittrande loggan och en av mina favoriter, Eva Röse på omslaget. Jag passade även på att köpa en ny rengöringsmousse, den bästa och mest prisvärda jag testat hittills. Cliniderm Skin Balance Soft Cleansing Mousse från ACO/Apoteket. Urhärlig att använda!

Moussen har jag redan använt men tidningen är än så länge orörd, ska nog spara den tills imorgon, då jag o Maja är hemma hela dagen. Idag vill jag bara umgås med min lilla familj!

2 tankar på “Lite shopping blev det ju förstås…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.