Jagar annat i julklappsjakten

Nästa vecka har jag helt plötsligt en massa trevligheter inbokade, skönt att man orkar vara social igen. Bland annat ska jag träffa min kära vän Nicole på tisadg. Vi ska göra Sickla köpkvarter. Och på torsdag ska jag och kära syster hänga i stan. Ska se till att få så många julklappar som möjligt inhandlade så att det är avklarat. Men jag är även på jakt efter något fint att ha på mig på julafton. Helst en klänning. Numera är det ju lite mer utmanande att köpa kläder än tidigare, eftersom de måste vara någolunda amningsvänliga. Hittade den här, den var superfin, men inte så praktisk. Därför ska jag utöver julklappsinköp hålla ögonen öppna efter en klänning. Åh, jag gillar verkligen att springa i affärer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.