Älskade lördag

Jag har alltid älskat lördagar. När jag var liten betydde de dagarna skridskoskola och lördagsgodis, två favoriter. Lite senare i livet betydde lördagar fest, med förberedelser, kanske inköp av ny partytopp och förfest innan jag och vännerna gjorde stan osäker. Numera innebär dagen framförallt familjetid. Dagen har hittills varit supermysig. Frukost och nyhetsmorgon i sängen till att börja med. En duch i lugn och ro (händer inte ofta). Sedan låg T och Maja kvar i sängen medan jag städade lägenheten. Superbra arrangemang, så nästa lördag gör vi samma sak, fast då får jag ligga kvar med ängeln och T tar städningen. Efter det åkte vi hela familjen till Farsta C. Kanske inte supersmart med tanke på julrusch och löningslördag. T blev helt vit i ansiktet när han såg allt folk, men Maja tyckte det var jättespännande med alla människor. Efter god lunch o matshopping åkte vi hem igen, det var en lagom lång utflykt. T är just nu o ser på Manchester Unitedmatchen och jag o Maja väntar på moster som ska komma hit. Vi ska bjuda henne på tacos till middag, mums!

Idag har jag på mig:

♥ Grå kofta, Lindex
♥ Svart amningstop, H&M Mama
♥ Röd jeanskjol, H&M Divided (köpt i London för sju år sedan)
♥ Svarta ribbade strumpbyxor, H&M

4 tankar på “Älskade lördag”

  1. Amistres: Jag har faktiskt inte tänkt på det tidigare, men det har ju faktiskt rätt i. Vet inte om det bara är H&M-kjolar, men jag fick dra ner kjolen några gånger igår. Jag är nog så van med det att jag inte reflekterar över det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.