Glad

Oiiiih, idag är det fredag. Alltid lika trevligt. Det är något speciellt med fredagar, mest glad är jag för att T är ledig på helgerna, det  är så mysigt att umgås hela familjen. Överraskningen igår var tröjan som jag bloggat om tidigare. Den är så fin och sitter perfekt. Tack snälla T! Jag hoppas att jag kan få till en outfitbild lite senare så att ni får se hur den ser ut på. Ikväll är vi nämligen bortbjudna till svärmor på middag, och då passar ju den tröjan utmärkt!

4 tankar på “Glad”

  1. Carina: Hoho, den var ju ursöt! Vad gulligt av dig att tänka på oss. Vi har en overall från POP, men jag kanske kan övetala sambon att sessan behöver en till, hehe… Tack för tipset!

  2. Men den där karln du har slutar då aldrig att förvåna! 🙂 Du verkar ha kommit över ett riktigt kap! Fast ja, min han är ett bra kap han också! 😉 Önskar er en toppen helg!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.