Stackars bloggen

Har lite dåligt samvete att bloggen inte riktigt är så levande som den brukar. Dagarna bara rinner iväg, jag och Maja tar det mest lungt. Har liksom inte riktigt kommit igång sedan förra veckans sjukdom. Ska nog till stan imorgon, och då tänker jag börja med julklappsinhandlandet. Tänker inte vara ute i sista minuten iår, och då är det ju hög tid att sätta igång.

Nu måste jag se till att få i mig lite lunch, magen kurrar. Får se om jag lyckas med att flytta på mig utan att Maja vaknar, hon  ligger nämligen på mig och sover.

image1011
Sömntutan just nu.

7 tankar på “Stackars bloggen”

  1. Visst är det tråkigt att bloggen blir lidande, men det är ju så 😉 vissa dagar (som igår för mig) hinner man blogga massor och ibland inte alls. Det är ju barnen som styr vårt liv nu juh! Ha en bra dag och skönt att du är frisk igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.