Årets julklapp?

image1009

Ja, jag vet att årets officiella julklapp är GPS:en, men jag kommer nog inte att köpa någon sådan till någon i jul. Däremot kan jag tänka mig att beställa ett gäng personliga almanackor till nära och kära. För hur kul vore det inte att inleda 2008 med en alldeles egen almanacka,  designad endast för dig?

Har ni börjat köpa julklappar ännu? Jag borde verkligen börja snart. Har lite koll på vad jag ska köpa, men svårast är det att veta vad jag ska köpa till sambon.

9 tankar på “Årets julklapp?”

  1. Hihi! Ja, visst e det svårt att köpa till dom där karlarna! Brukar köpa saker som jag själv gillar och vill ha…;)Mvh Sophie♥www.sophisticatedsophie.se

  2. Hihi, de där satt jag och skulle beställa ikväll… MEN det finns ju såå många färgkombos att lilla Sanna INTE kunde bestämma sig!! 😀 Skall beställa till 2 släktingar i julklapp också. Kanon klapp!

  3. har också funderat på att beställa en sån men vet inte riktigt ännu till vem.julklapp till sambon är ju hur svårt som helst.jag själv har iiiingen aning 🙁

  4. Matilda: jag har funderat i flera månader.En Mölnobos liv: Det är så praktiskt med webbshopar! Skönt att vara nästan färdig.Sophie: Hm, men jag tror inte han vill ha någon handväska hehe.. Sanna: ja, det finns ju hur mkt som helst att välja på!Sofie o Sofia: De finns på http://www.personligalmanacka.se/. glömde visst att ska det.Farfar: Fasst det är ju kul att ha kvar o spara o se vad man gjorde 2008.Isabella: ja visst är det ursvårt att köpa till sambon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.