Till julhelgerna

image1008

Är lite deppig efter att ha varit sjuk så himla länge, känner mig fortfarande inte hundra. Därför skulle det vara roligt att piggas upp lite med den här fina tröjan. Den skulle passa perfekt i juldagarna. Söt till kjol på middagar hos släkt och skön till jeans på slappa jullovseftermiddagar. Den kommer från H&M, ska se om jag hittar den i butik, är förnärvarande lite arg på webbshoppen. Jag bestälde nämligen ett par skinnhandskar därifrån i augusti som pecis har dykt upp. Tre månaders leveranstid kan ju inte vara normalt.

5 tankar på “Till julhelgerna”

  1. Har ej sett tröjan i butik än i alla fall. Ja, jag vet, jag beställde precis en velourdress (som var jättefin) OCH en mössa men så står det på följesedeln att tyvärr var mössan slut just då -> vänligen beställt på nytt ?! Vad tror de egentligen!

  2. Även jag har spanat in den där, himlans söt! Och som du skriver.. passar till många olika tillfällen och plagg. Dock är nog den vita min favorit, men verkar vara slut på nätet.. Så ska väl också spana lite i butik 🙂 Fortsatt trevlig kväll!

  3. Hejsan Stina!Vad trist att du är dålig, hoppas att du snart mår bättre. Vad söt lilla Maja är! Kan du inte posta lite mer bilder på er två tillsammans?Jag har haffat tröjan och den är lika bekväm som snygg. Verkar som att vi blev modesynkade när vi ansvarade för modesidan ihop.Jag var i Sthlm på blixtvisit häromdagen, men jag jobbade hela tiden så jag hade tyvärr inte tid för ngt annat än intervjun. Just nu jobbar jag förresten på tidningen Hennes – och stormtrivs, men efter årsskiftet blir det Kalifornien.Ha det bra!Kram, Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.