Soon back on track?

Usch, tystheten här på bloggen har berott på att jag har legat däckad med hög feber och andra tråkigheter sedan i lördags. Åkte på en ordentlig omgång och idag är första dagen jag överhuvudtaget tagit mig ur sängen. Känner mig mycket bättre nu men gud vad mycket jobbigare det är att vara sjuk med en liten bebis än när man bara har sig själv att tänka på. Men både T och Maja har varit helt underbara och jättesnälla och hjälpsamma.

Annars kan jag berätta att Maja blir sex veckor idag och att hon i söndags, på självaste Fars dag, fyrade av det första säkra leendet mot sin far. Nu får vi flera styken om dagen och det är helt underbart. Återkommer med bildbevis så fort jag lyckas fånga kunskaperna på bild 🙂

9 tankar på “Soon back on track?”

  1. Åh din stackare! Hade också feber för någon vecka sen, och som du säger, det är så mycket jobbigare när man har en bebis att ta hand om. Jag och Vilgot låg och sov i soffan hela första dagen med feber 🙂 skönt att de inte är större ändå 🙂

  2. Men hjärtat, hoppas verkligen du är bättre! Är det äggstockning eller bara förkyld-sjuka typ? Hoppas det är bättre i allafall. Vi har saknat dig här i bloggen:-)Kram på dig!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.